Båttransport

Båttransport Halmstad

Letar du efter pålitliga båttransporttjänster i Halmstad? Då har du kommit till rätt plats! Vår omfattande erfarenhet och expertis gör oss till det självklara valet för säker och effektiv båttransport i Halmstad och dess omgivningar.

Våra tjänster inom båttransport i Halmstad:

  1. Lastning och Lossning av Båtar: En kranbil är avgörande för säker lyftning och lastning av båtar på trailers eller i vattnet under transport.

  2. Sjösättning och Upptagning: Kranbilar kan hjälpa till med sjösättning i vattnet och att ta upp båtar ur vattnet, vilket underlättar transporten av båtar mellan land och vatten.

  3. Montering och Demontering av Master: För segelbåtar kan kranbilar hjälpa till med att montera (höja) eller demontera (sänka) master, vilket är avgörande för transport, särskilt när man passerar under låga broar.

Så fungerar det:

  1. Kontakta oss: Ta kontakt med oss för att diskutera dina båttransportbehov och projektets omfattning. Vi är här för att erbjuda skräddarsydda lösningar för din transport.

  2. Planering: Vi utarbetar en detaljerad plan för båttransporten, inklusive tidsschema och säkerhetsåtgärder, för att säkerställa en smidig och problemfri leverans.

  3. Utförande: Vårt erfarna team tar hand om alla aspekter av båttransporten med högsta precision och noggrannhet.

  4. Leverans och Uppföljning: Vi levererar din båt till Varberg och kan även erbjuda uppföljning och rapportering för att säkerställa att allt går enligt plan.

Kontakta oss för båttransport i Halmstad

Våra båttransporttjänster i Halmstad är din pålitliga partner när det gäller att transportera din båt eller utrustning säkert och effektivt. Kontakta oss idag för att diskutera dina båttransportbehov och begära en offert. Vi ser fram emot att erbjuda dig en pålitlig och professionell båttransporttjänst.


Båttransport Halmstad
Båttransport Halmstad

Om Kranbil Halmstad

Välkommen till Kranbil Halmstad. Vi utför professionellt utförda lyft- och transportuppdrag. Vi finns här för alla kunder när dom behöver rätt kunskap, kompetens och utrustning för tunga eller komplicerade lyft och transporter

Hitta hit

Vi utför lyft och transportuppdrag i Halmstad med omnejd. 

Scroll to Top