Tjänster

Våra tjänster

Vår vision är sedan starten att vara ledande inom kranbil i Halmstad.

Vi har många års erfarenhet av frakt och lyft. Den stora bredden i vår verksamhet gör oss säkra på att vi kan hantera ditt uppdrag.

Transporttjänster Förutom våra kranbiltjänster erbjuder vi även ett brett utbud av transportlösningar, inklusive schaktning och grustransport. Transporttjänster är en betydande del av vår verksamhet, och ofta kombinerar vi dem med våra kranlyft- och kranbiltjänster i Varberg.

Schakttransport Vi har många års erfarenhet när det gäller schaktning och grustransport. Under åren har vi utvecklat och strömlinjeformat våra transportlösningar för att ligga i framkant inom branschen, både när det gäller transport och kranbiltjänster. Våra transporttjänster är inte bara effektiva och snabba utan överensstämmer också med tydligt definierade miljömål.

Fler av våra tjänster

✔Tunga lyft ✔TransportSpecialtransport ✔Mobilkran ✔GrustransportUthyrning av containerStorsäckarSchakttransport ✔Bärgning ✔BåttransportSjösättning och upptagning av båtLeverans av stenmaterial: Grus, Makadam, Singel, Jord, Stenmjöl ✔Kranväxlare ✔TrädfällningStubbfräsning


Om Kranbil Halmstad

Välkommen till Kranbil Halmstad. Vi utför professionellt utförda lyft- och transportuppdrag. Vi finns här för alla kunder när dom behöver rätt kunskap, kompetens och utrustning för tunga eller komplicerade lyft och transporter

Hitta hit

Vi utför lyft och transportuppdrag i Halmstad med omnejd. 

Scroll to Top